PONUDA
APARTMAN
BAZEN I VRT
KONTAKT
FOTO GALERIJA
MAKARSKA
NAZAD
HOME
 
 
     
villa art
zvjezdice
 

Villa Art je novosagrađeni luksuzno opremljeni objekat sa 4 zvjezdice. U villi je samo jedan apartman tako da je cijela kuća vama na raspolaganju. Nalazi se u mirnom djelu Makarske gdje vas ujutro umjesto buke automobila budi cvrkut ptica.

Smještena je na padini, okrenuta prema moru i uvjek osunčana, udaljena je samo 500 m od centra ili 600 m od gradske plaže i 200 m od trgovine i restorana.

Villa ima bazen 8 x 4 m i dubine 1,5 m, veliki vrt sa travnjakom, voćnjakom, povrćem i cvjećem, vanjski natkriveni roštilj sa velikim stolom za 8-10 osoba, kuća je ograđena i unutar dvorišta je parking za 4-5 atomobila. Sa balkona kuće pruža se predivan pogled na more i otoke, Brač i Hvar a sa druge strane je pogled na planinu Biokovo.

Ako želite uživati na malim plažama na kojima ste sami i skriveni od pogleda , koja je udaljana  2400m nudimo vam besplatni parking na plaži za 1 atomobil.

Interijer: 5-sobni stan 190 m2 na 1. katu, okrenut jugu položaj, lijep, moderan i ukusna namješten: dnevni boravak sa SAT-TV, flat screen TV, CD player, DVD i klima-uređaj, izlaz na balkon . 4 spavacih soba, kuhinja ( pećnica, perilica suđa, špaher, mikrovalna pećnica, zamrzivač, kafe aparat).

Terasa 18 m2. 2 balkona 4 m2. Pogled na more i bazen. Apartman ima 2 sigurnosna sefa, Internet (Wireless LAN)

Put do savršenog odmora >>